Profiel

Booster IT Consultancy is een consultancybureau gericht op business development, business integration, consultancy en management voor opdrachtgevers welke een IT-organisatie onderhouden of de regie over een (interne of externe) IT-organisatie voeren. Sinds onze oprichting in 2011 onderscheiden wij ons door op een zeer praktische wijze aan het werk te zijn met de vraagstukken van onze klanten.

Of het nu een acute uitdaging (operationeel), de inrichting en/of optimalisatie van een organisatie (tactisch), of een langetermijnvisie (strategisch) betreft, Booster IT Consultancy ondersteunt haar opdrachtgevers met praktisch implementeerbare adviezen en oplossingen.

Dat noemen wij succesvolle organisatietransformatie!

Onze historie

Booster IT Consultancy is in 2011 opgericht door Geert Booster. Reeds op zijn 15e levensjaar zette Geert zijn eerste ondernemersstappen: zowel particuliere- als MKB klanten werden met een persoonlijke touch ondersteund in hun uitdagingen rondom het gebied van computers, computeronderdelen en randapparatuur. Begin 21e eeuw waren klantgerichte winkels voor de verkoop van computers en computeronderdelen nog geen gemeengoed en Geert sprong hier zeer handig op in. Met dezelfde enthousiasme en persoonlijke touch is Booster IT Consultancy ontstaan.

Onze expertises

Onze partners

Booster IT Consultancy werkt voor haar opdrachtgevers samen met diverse partners die over de gehele breedte van het werkveld kunnen worden ingezet. Een belangrijke factor in het bereiken van succesvolle organisatietransformaties is het bijeenbrengen van de juiste kennis en personen, op de juiste plekken in de organisatie. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe, verhelderende blikken op ons werkveld. Nieuwe partners zijn altijd welkom!

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Booster IT Consultancy
Gevestigd in Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37
2712 PB Zoetermeer
   +31 (0)10 - 3007 827