Sailboard

Booster Group participeert in Sailboard:

De tech-startup Sailboard is in 2019 ontwikkeld door de aspecten van open organisaties te combineren met innovatieve diensten voor het beter gebruik van open source software.

Sailboard is in korte tijd volledig in "stealth mode" opgebouwd en zet nu heel snel koers richting open ecosystemen: Sailboard gelooft in open organisaties, open source licenties, software en standaarden.

Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) alsmede het grootbedrijf, maar ook startende open source projecten, hebben deze stimulans nodig om in te zien wat Sailboard al enige tijd verkondigt: "The future is open".

Openheid leidt namelijk tot:

  • Grotere flexibiliteit: Teamleden zijn beter in staat om samen te werken en aan gedeelde doelen te werken;
  • Snellere innovatie: IdeeĆ«n van zowel binnen als buiten de organisatie krijgen meer aandacht en er kan snel worden geĆ«xperimenteerd;
  • Verhoogde betrokkenheid: Teamleden zien duidelijk verbanden tussen hun specifieke activiteiten en de gezamenlijke waarden, missie en visie van een organisatie.

Wat we doen

Vanuit vier aspecten, welke we binnen Sailboard cirkels noemen, versnellen wij open: De community, competence, compliance en de management cirkel.

Alle vier deze cirkels bieden unieke ondersteuning op hun vakgebied: van het trainen van benodigde competenties tot het inrichten en onderhouden van open source programmamanagement.

Elke klantvraag welke niet direct in een van onze cirkels kan worden geplaatst, krijgt een heel mooi plekje aan onze "passantensteiger", waar we op basis van maatwerk alle benodigde aandacht aan de vraag kunnen geven.

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Booster IT Consultancy
Gevestigd in Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37
2712 PB Zoetermeer
   +31 (0)10 - 3007 827