Business Development

Coaching Booster

Ontdekken

Nieuw te realiseren IT-dienstverlening en IT-producten ontstaan door deze te ontdekken. Nieuwe kansen ontdekken is niet in te kaderen in een werkpakket of op een vast gekozen tijdstip in de werkweek. De beste ideeën krijg je misschien wel 's nachts!

Booster IT Consultancy helpt grootbedrijf en MKB, ondernemers en startups vanuit een ander perspectief te kijken naar de bestaande en toekomstige IT-dienstverlening en IT-producten in jouw organisatie. Dat doen we "on the job", samen met jou, zonder paginalange rapporten. Het eindresultaat van de ontdekkingsreis kan bijvoorbeeld best een set met mooie reisfoto's zijn.

Realiseren

Is onze gezamenlijke ontdekkingsreis afgerond, of heb je deze reis alleen - of samen met jouw team - al gemaakt, dan kun je ons en anderen tijdens een kop koffie de gemaakte foto's tijdens jouw reis tonen. Maar hoe prettig is het als je naast de foto's van de bouwput, ook het eindresultaat waar jij trots op bent, kunt tonen? Tussen de ontdekkingsreis en het gerealiseerde eindproduct zit een heel web aan afspraken, ontwikkelingen, ontwikkelaars en leveranciers, met daarnaast een hele berg aan tussendoor gemaakte foto's.

Booster IT Consultancy helpt grootbedrijf en MKB, ondernemers en startups de toekomstige IT-dienstverlening en IT-producten te realiseren. Van een idee (de ontdekkingsreis), naar een volledig operationele dienst of leverbaar product.

Monitoren en uitbreiden

Traditionele vormen van Business Development richten zich vooral op nieuwe klanten (new business). Want nieuwe klanten willen we allemaal! Bestaande klanten welke (meer dan) tevreden zijn over de door jou geleverde IT-diensten en IT-producten vinden wij veel belangrijker. Het bijvoorbeeld verzorgen van de juiste aftersales, het meten van klanttevredenheid en klantwensen, zorgt voor klantbehoud.

Blijven jouw klanten vervolgens meer dan tevreden, kunnen wij samen met jou werken aan het realiseren van kansen bij nieuwe klanten, terwijl we de bestaande klanten nooit uit het oog verliezen.

Booster IT Consultancy helpt grootbedrijf en MKB, ondernemers en startups de bestaande IT-dienstverlening en IT-producten te monitoren, om deze te kunnen uitbreiden, bestaande klanten meer dan tevreden te houden en de hiermee vrijgekomen tijd te investeren in uitdagingen bij nieuwe klanten.

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Booster IT Consultancy
Gevestigd in Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37
2712 PB Zoetermeer
   +31 (0)10 - 3007 827