Support-Booster

Open Source Support

Veel IT organisaties kampen met de ondersteuning van open source infrastructuren en applicaties. Booster IT Consultancy is van mening dat open source infrastructuren en applicaties net zo beheersbaar (moeten) zijn als software waarvoor betaalde ondersteuning wordt afgenomen. In de markt onderscheiden we dan ook de volgende ondersteuningsmogelijkheden:

  • Commerciële ondersteuning van leverancier van product
  • Commerciële ondersteuning van consultants
  • Gratis ondersteuning vanuit de community

Onze ervaring leert dat een combinatie van deze drie ondersteuningsvormen uw IT organisatie verder helpt in het functioneel en technisch ondersteunen van applicaties en infrastructuren waarin gebruik gemaakt wordt van open source software.

De “Open Source Support” diensten van Booster IT Consultancy omvatten technische consultancy op open source infrastructuren en applicaties, het uitwerken en uitvoeren van implementatie van deze producten, als mede het meewerken aan de beheerfase van infrastructuren en applicaties, zoals bijvoorbeeld (interim)beheer en kennisdeling.

Onze consultants werken gezamenlijk met uw medewerkers en management om de technische ondersteuning op open source voor de komende jaren naar wens in te regelen, met hierin aandacht voor niet-technische zaken.

Contact

Booster IT Consultancy