Research-Strategy-Booster

Open Source Research & Strategy

Bewust kiezen voor open source software (inclusief open standaarden) kan uw organisatie helpen beter functionerende en minder storingsgevoelige software te gebruiken, licentie- en beheerkosten aanzienlijk te verlagen en te werken met open standaarden. Om alle voordelen van open source software te benutten is onderzoek naar uw wensen om op basis hierop de juiste strategie te definiëren, noodzakelijk.

Marktonderzoek

De marktonderzoekers van Booster IT Consultancy ondersteunen organisaties met onderzoeksvragen rondom open source en open standaarden, zoals klant- en medewerkerstevredenheid, naamsbekendheid en doelgroeponderzeken.

Softwarelicenties

Als maker van software twijfelt u er mogelijk over of u de broncode van uw software vrij kunt en wilt geven. Deze stap is echter niet zomaar gezet: er zijn vele open licentiemodellen te kiezen, inclusief een legio aan supportmodellen. Vraag ons gerust om advies!

Strategie

Een cruciaal onderdeel van het implementeren en/of beheren van open source IT infrastructuren, inclusief applicaties, is het voeren van een heldere strategie. Hoe kunt u open source de komende jaren in uw organisatie promoten, of hoe kunt u de continuïteit van business behoeften in de toekomst garanderen?

Onze jarenlange ervaring met open source software geven u de gelegenheid uw beleid vanaf het beginpunt op te bouwen, of juiste scherper te krijgen op basis van direct te gebruiken adviezen.

Contact

Booster IT Consultancy