Coaching en Staffing Booster

Open Source Coaching & Staffing

Voor al onze personeelsdiensten maken wij als leidraad gebruik van de uitgave 'Helpende hand bij het werven en inhuren van personeel' van het programmabureau Nederland Open in Verbinding. Wij onderscheiden hiermee twee soorten competenties, te weten 'kennisgebieden' en 'gedragscompetenties', en twee soorten functies, te weten 'directe relatie met ICT' en 'geen directe relatie met ICT'. Op basis van deze richtlijnen ondersteunen wij uw volledige proces met betrekking tot de coaching van uw huidig personeel en het werven van nieuw personeel.

Coaching

Of uw organisatie al enige tijd werkt met open source, net gestart is met de implementatie van een open source product, of open source in de nabije toekomst toegevoegd ziet worden aan het IT landschap, de noodzaak tot het op peil houden van de kennis van uw medewerkers is nadrukkelijk aanwezig.

Booster IT Consultancy kan in uw organisatie de competenties 'kennisgebieden' en 'gedragscompetenties' trainen en coachen, door gebruik te maken van de volgende mogelijkheden:

Field Management

“Coaching on the job” levert de mogelijkheid om zowel technisch IT personeel, als mede managementpersoneel, te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Enkele concrete vragen welke tijdens een Field Management sessie kunnen worden besproken zijn:

  • In de nabije toekomst zullen wij moeten gaan werken met een specifiek open source product, welke cursussen en certificeringen passen hierbij?
  • Onze beheerorganisatie verandert door de introductie van een nieuw component. Hoe kunnen wij dit component succesvol in beheer nemen?

De coaches van Booster IT Consultancy hebben jarenlange ervaring met (open source) IT oplossingen. Door de ervaring en kennis in deze producten kunnen er tijdens een Field Management sessie, hands-on, vervolgstappen worden gemaakt op basis van de vraagstelling.

Training en certificering

Als IT manager binnen uw organisatie maakt u afspraken met uw medewerkers omtrent het opbouwen van zowel technische als niet technische competenties, door middel van training en certificering. Dit alles wordt omvat in een gezamenlijk opgesteld “Persoonlijk Opleidings Plan” (POP). Onze coaches ondersteunen uw management en medewerkers bij het opstellen en behalen van de doelen in het opleidingsplan.

Events

Bij open source hoort een open cultuur en open mind. Even een dagje weg met uw personeel om te brainstormen of zaken in een ander perspectief te bekijken? Booster IT Consultancy kan voor u de volledige organisatie van deze heidag of personeelsuitje op zich nemen, u voorzien van tips voor de juiste locatie en activiteiten. Indien gewenst fungeren wij ook als dagvoorzitter.

Staffing

Gekwalificeerde IT professionals met open source competenties zijn schaars. De recruiters van Booster IT Consultancy kunnen na een kennismaking, u van dienst zijn met het selecteren van de juiste nieuwe medewerker voor uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring met open source en ons netwerk in Europa, zijn wij in staat om de juiste kandidaat aan u voor te stellen.

Contact

Booster IT Consultancy