Business-Management-Booster

Open Source Management

Bewust kiezen voor open source software (inclusief open standaarden) kan uw organisatie helpen beter functionerende en minder storingsgevoelige software te gebruiken, licentie- en beheerkosten aanzienlijk te verlagen en te werken met open standaarden. Naast technische aspecten zullen zakelijke bedrijfsaspecten, zoals het inrichten en optimaliseren van uw IT beheer- en projectorganisatie, een juiste aansturing van uw personeel en het voeren van een actief beleid voor uw bedrijfscontinuïteit, van groot belang zijn om uw IT middelen op de juiste manier in te zetten.

Interim management

Het gebruik van open source producten en/of open standaarden brengt cruciale veranderingen in uw managementlaag met zich mee. Booster IT Consultancy voorziet u van de juiste persoon op interim managementposities, bijvoorbeeld binnen uw beheerorganisatie (lijn- en changemanagement, teamleiding), projectorganisatie (projectmanagement) en/of bij het begeleiden van softwarereleases (releasemanagement)

Europese aanbestedingen

In steeds meer Europese aanbestedingen worden door centrale en decentrale overheden open source producten uitgevraagd. Hoe schrijft u als als overheidsinstelling de juiste aanbesteding uit? En als u graag met uw organisatie inschrijft op een aanbesteding, hoe biedt u uw diensten in uw inschrijving?

Onze specialistische kennis van open source in combinatie met ervaring met aanbestedingen zorgen ervoor dat uw overheidsinstelling de juiste uitvraag naar leveranciers kunt bepalen, of als inschrijvende partij het op maat gemaakte advies krijgt hoe u de uitgevraagde open source producten kunt positioneren en ondersteunen.

Contact

Booster IT Consultancy